Wij kunnen ook afwijkende afmetingen op pallets voor u versturen. De afmetingen kunt u invoeren via onze website, wij zorgen ervoor dat u een concurrerende offerte krijgt. In de offerte vindt u de link om af te rekenen via iDeal of Bancontact, zo organiseert u snel en simpel uw transport binnen Nederland of van en naar België, Duitsland en Frankrijk!

1

Op de laad- en losdatum dient er iemand aanwezig te zijn. Het moment van laden en lossen vindt u in de mail die wij u sturen met de Track & Trace link. Wij laden en lossen uw pallet(s) op werkdagen tussen 0800uur en 1700uur of 0900uur en 1800uur. Ook kunt u kiezen om in de ochtend uw pallet(s) te ontvangen.

2

Wij werken volgens de standaard voorwaarden AVC 2002 (binnenlands transport) en CMR (grensoverschrijdend transport). Deze zijn op deze website te downloaden. Het kan zijn dat de aansprakelijkheid lager ligt dan de waarde van de goederen. Het is daarom in sommige gevallen aan te raden om een extra verzekering af te sluiten. Mocht u hierover vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen via planning@palletvracht.nl.

3